punajuuri, jauhelihavuoka, , sydänmerkki, Punajuuri-jauhelihavuoka (sydänmerkki) ohje salty

Punajuuri-jauhelihavuoka (sydänmerkki)

  1. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi ja hienonna sipulit.Ruskista jauheliha kevyesti.

  2. Yhdistä kaikki ainekset ja kaada uunivuokaan.

  3. Sekoita liemen ainekset tasaiseksi seokseksi. Kaada vuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal / 100 g
Energia 326 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,6 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %