Laita pekonit (2 siivua) kylmälle pannulle ja paista rapeaksi.
Viipaloi broileri sillä aikaa kun pekoni paistuu.
Poista pekoni pannulta, jätä rasva. Paista broilerit pekonirasvassa, ja mausta mielesi mukaan (suolaa, pippuria, chiliä, valkosipulia...).
Viipaloi herkkusienet odotellessa.
Ota broiskut pannulta, ruskista herkkusienet.
Herkkusienten ruskistuessa, pilko Koskenlaskija pieniksi kuutioiksi.
Lisää broileri takaisin pannulle. Lisää 2dl vettä ja pilkotut juustot.
Sekoittele kunnes juusto on sulanut, sen jälkeen lisää kerma.
Lisää pilkotut pekonit, ja tarkasta kastikkeen maku.
Lisää huuhdellut ja viipaloidut pinaatit.
1 1. Anna pinaattien pehmentyä pari minuuttia ja sekoittele kastikkeen joukkoon.
Nauti haluamasi lisäkkeen kera!