uunilohi, empun, tapaan Uunilohi Empun tapaan ohje salty

Uunilohi Empun tapaan

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Siirrä lohi voideltuun uunivuokaan, voit myös käyttää leivinpaperia. Sirottele kalamauste jasitruunapippuri kalan päälle. Lisää Creme Fraiche. Kala uuniin ja anna kyosyä noin 30 min. Ota kala uunista ja lisää sipulit ja kerma. Laita uuniin vielä noin 15 minuutiksi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 230 kcal / 100 g
Energia 958 kJ / 100 g
Proteiini 13,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 18,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %