herkkupizza, , rukiinen, Herkkupizza (rukiinen) ohje salty

Herkkupizza (rukiinen)

Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liota hiiva. Lisää joukkoon suola ja öljy. Sekoita ensi ruisjauhot ja sen jälkeen vehnäjauhot. Taikinan kuuluu irrota kulhon reunoista, mutta ei saa olla liian kovaa. Kauli taikinasta uunipeltiin sopiva levy ja jätä liinan alle kohoamaan (20min).

Valmistele haluamasi täytteet pohjann kohotessa (Itse maustan j-lihan Hickory barbeque kastikkeella) Levitä ainekset pohjan päälle ja paista 250 asteessa paksuudesta riippuen 15-20min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal / 100 g
Energia 627 kJ / 100 g
Proteiini 11,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,4 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %