Kuori bataatit ja porkkanat ja keitä ne pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta bataatti-porkkanaseos yhdessä kookoskerma-vesiseoksen (tai purkillisen kookosmaito) ja margariinin kanssa. Mausta suolalla.
Huuhtele ja valuta kikherneet. Paloittele porkkana ohuehkoiksi paloiksi.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää Garam Masala ja curry. Kuullota, kunnes mausteinen tuoksu alkaa irrota. Lisää pannulle porkkananpalat ja sipuli sekä tilkka vettä. Hauduta, kunnes porkkanat ovat pehmenneet ja vesi haihtunut.
Lisää pannulle kikherneet, kookoskerma ja tomaattimurska sekä tilkka vettä. Hauduttele miedolla lämmöllä, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Mausta suolalla.
Kaada kikherneseos uunivuoan pohjalle ja levitä bataattisose päälle. Tasoita pinta ja ripottele päälle halutessasi vielä 1-2 rkl korppujauhoja. Paista vuokaa 200 asteisen uunin keskitasolla kunnes pinta on saanut hiukan väriä.