lakritsikaramellit Lakritsikaramellit ohje sweet

Lakritsikaramellit

Kuumenna kerma kattilassa. Kiehuta tasaisesti ja sekoita, ettei pala pohjaan. Keitä kasaan jolloin kerma muuttuu toffeemaiseksi. Sekoita mukaan steviajauhe (tai tipat) ja lakritsijauhe ja sekoita tasaiseksi. Ota kattila levyltä ja lisää voinokarre ja sekoita tasaiseksi ja kiiltäväksi. Laita karamellivuokiin ja jäähdytä jääkaapissa tai pakasteessa. Säilytä kannellisessa rasiassa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 341 kcal / 100 g
Energia 1407 kJ / 100 g
Proteiini 1,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 35 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %