hirvenlihapullat Hirvenlihapullat ohje salty

Hirvenlihapullat

Sekoita veden joukkoon sipulikeitot ja korppujauho. Lisää turvonneeseen sekoitukseen olut ja pippuri (tarvittaessa suola). Survo hirvenjauheliha joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää taikinaan kanamuna. Pyörittele sopivan kokoisia pullia ja paista koosta riippuen 15-30min 225 asteessa.

(Omani ovat n. nyrkin kokoisia, 10kpl)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal / 100 g
Energia 530 kJ / 100 g
Proteiini 12,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,1 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0,2 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 2,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %