intialainen, kikherne, perunapata Intialainen kikherne-perunapata ohje salty

Intialainen kikherne-perunapata

Valmistusohje

  1. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä. Kuori ja raasta joukkoon inkivääri. Lisää mausteet ja perunat ja kääntele hetken aikaa.

  2. Paloittele parsakaali (tai muu vihannes, esim paprika). Kaada perunaseos pataan ja lisää joukkoon paprikat ja kikherneet liemineen sekä vesi. Mausta suolalla ja kääntele ainekset sekaisin. Peitä pata kannella ja anna hautua 175-asteisessa uunissa 45 minuuttia. Hienonna padan päälle runsaasti tuoretta persiljaa (tai sekoita jauhettua).

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 384 kJ / 100 g
Proteiini 2,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,8 g / 100 g
Rasva 2,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %