italianpata, , k, ruokaohje, Italianpata (K-ruokaohje) ohje salty

Italianpata (K-ruokaohje)

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna öljy padassa ja kuullota sipuleita siinä hetki. Lisää valkosipulit ja mifusuikaleet. Kääntele pienen aikaa.

Lisää tomaattisose, kuoritut tomaatit, vesi, mausteet ja yrteistä persilja ja oregano. Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pastat ja hauduta noin 14 minuutin ajan, kunnes ne ovat sopivan kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä ja suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla basilikalla ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 388 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,7 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %