sienikeitto, koskenlaskijalla Sienikeitto koskenlaskijalla ohje salty

Sienikeitto koskenlaskijalla

Kuullota yksi sipuli ja 4 valkosipulinkynttä 25gr voissa. Lisää joukkoon 1l sieniä, itse käytin tuoreita edellisenä päivänä poimittuja. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Valmista n 1l kanalientä ja lisää sienimuhennos sen joukkoon. Pidä miedolla lämmöllä mutta älä kiehauta. Lisää joukkoon 2dl 10% ruokakermaa ja 125gr koskenlaskijaa. Sekoittele kunnes koskenlaskija on sulanut. Mausta vaikka vielä ripauksella rosmariinia, timjamia ja suolaa maun mukaan. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 43 kcal / 100 g
Energia 179 kJ / 100 g
Proteiini 1,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 2,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 2,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %