suklaakääretorttu Suklaakääretorttu ohje sweet

Suklaakääretorttu

  • riko huoneenlämpöiset munat ja mittaa joukkoon makeutus.

  • vatkaa niitä sähkövatkaimella kunnes on kuohkeaa vaahtoa.

  • mittaa kuivat aineet toiseen kippoon, sekoita ja lisää ne munavaahtoon.

  • sekoita viellä nopsaa sähkövatkaimella.

  • kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille

  • paista 175 asteessa kiertoilmalla noin 10 minuuttia, tavallisella voi olla hieman pidempään.

  • tee sillä välin täyte:

  • vatkaa kerma, lisää tuorejuusto, sekoita

  • sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa

  • anna suklaan hieman jäähtyä ja lisää sitten kerma-tuorejuusto seokseen.

  • ota pois kääretorttu uunista ja kumoa kääretorttu toiselle leivinpaperille johon on ripoteltu karppisokeria tai muuta makeutusta.

  • anna pohjan hieman jäähtyä ja levitä kaikki täyte päälle

  • rullaa torttu leivinpaperin avulla

  • viipaloi kunhan on hieman tekeytynyt, niin saa kauniimpia paloja.

  • nauti 💖

  • parasta tosin vasta seuraavana päivänä jääkaappikylmänä 😊

Ravintosisältö / 100 g

Energia 255 kcal / 100 g
Energia 1065 kJ / 100 g
Proteiini 8,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 22,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %