riko huoneenlämpöiset munat ja mittaa joukkoon makeutus.
vatkaa niitä sähkövatkaimella kunnes on kuohkeaa vaahtoa.
mittaa kuivat aineet toiseen kippoon, sekoita ja lisää ne munavaahtoon.
sekoita viellä nopsaa sähkövatkaimella.
kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille
paista 175 asteessa kiertoilmalla noin 10 minuuttia, tavallisella voi olla hieman pidempään.
tee sillä välin täyte:
vatkaa kerma, lisää tuorejuusto, sekoita
sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa
anna suklaan hieman jäähtyä ja lisää sitten kerma-tuorejuusto seokseen.
ota pois kääretorttu uunista ja kumoa kääretorttu toiselle leivinpaperille johon on ripoteltu karppisokeria tai muuta makeutusta.
anna pohjan hieman jäähtyä ja levitä kaikki täyte päälle
rullaa torttu leivinpaperin avulla
viipaloi kunhan on hieman tekeytynyt, niin saa kauniimpia paloja.
nauti 💖
parasta tosin vasta seuraavana päivänä jääkaappikylmänä 😊