ag, jauhelihapatee AG Jauhelihapatee ohje salty

AG Jauhelihapatee

  1. Pane sipuli, valkosipuli, kananmunat, creme fraiche, suola, pippuri ja Maizena tehosekoittimeen ja aja suurimmalla nopeudella pieni hetki, kunnes kaikki ainekset hienontuvat. Siirrä kulhoon.

  2. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita kinkku, ja jauheliha munaseokseen tasaiseksi taikinaksi.

  3. Kaada taikina voideltuun teflonvuokaan (=musta pata) ja peitä aluminifoliolla.

  4. Uuni 200 astetta. Paista keskitasolla 80 min. Koristele kapriksella ja persiljalla.

  5. Tarjoile kylmänä tai haaleana cumberlandkastikkeen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 219 kcal / 100 g
Energia 915 kJ / 100 g
Proteiini 14 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 16,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %