ag, kyssäkaalikeitto, , koskenlaskija, AG Kyssäkaalikeitto (koskenlaskija) ohje salty

AG Kyssäkaalikeitto (koskenlaskija)

Kuori ja pilko kyssäkaali ja porkkana. Lisää vesi ja liemikuutiot ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes kyssäkaalit tuntuvat kypsiltä. Soseuta keitto ja lisää lientä tarpeen mukaan. Lisää sulatejuusto ja kuumenna, kunnes juusto on sulanut. Lisää halutessa persiljaa tai yrttejä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 49 kcal / 100 g
Energia 203 kJ / 100 g
Proteiini 2,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %