paulan, herkkulihapullat Paulan herkkulihapullat ohje salty

Paulan herkkulihapullat

  • pilko pekoni saksilla pieniksi paloiksi tai käytä kaupan valmista pekonisilppua.

  • pilko lisäksi sipuli pieneksi

  • paista ne pannulla kunnes sipuli pehmeää ja pekonit saanu väriä.

  • laita jauhelihan joukkoon munat, mausteet, murennettu feta ja hieman jäähtyneet pekonit ja sipulit.

  • sekoita kaikki kunnolla esim lusikalla.

  • pyörittele kostutetuin käsin taikinasta pullia ja laita leivinpaperoidulle pellille.

  • paista uunissa 200 asteessa noin parikyt minsaa, tai kunnes ovat saaneet sopivasti väriä pintaan.

  • tarjoa esimerkiksi raikkaan salaatin ja kukkakaalimuusin kera.

ohje löytyy myös paulanketo.blogspot.com

Ravintosisältö / 100 g

Energia 229 kcal / 100 g
Energia 954 kJ / 100 g
Proteiini 15,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,4 g / 100 g
Rasva 18,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,3 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %