jauheliha, munalasrulla, , mammanketo Jauheliha-munalasrulla ©mammanketo ohje salty

Jauheliha-munalasrulla ©mammanketo

Sekoita pohjan ainekset ja paista 200 asteessa n. 20min.  Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja paprika sekä suola ja halutut mausteet. Lopuksi lisää koskenlaskija ja anna hetki hautua.

Kumoa paistunut munakas hieman jäähtyneenä puhtaalle leivinpaperille.

Levitä täyte ja kääri rullalle leivinpaperin avulla ja kääräse rulla  leivinpaperiin. Kääri vielä folioon ja laita jääkaappiin kunnes on aika syödä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 221 kcal / 100 g
Energia 927 kJ / 100 g
Proteiini 11,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 18,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %