kaali, tofuwok Kaali-tofuwok ohje salty

Kaali-tofuwok

Pilko inkivääri, chili ja valkosipuli. Suikaloi kaali ja leikkaa kesäkurpitsa julienneleikkurilla suikaleiksi. Laita mausteet pannuun (chili, valkosipuli ja inkivääri) oliiviöljyn kanssa. Paista mausteita miedolla lämmöllä hetki, lisää sitten paloiteltu tofu. Paista hetki, jotta tofu saa makua itseensä. Lisää kaali ja kesäkurpitsa. Lisää soijakastike. Paista niin kauan että kaali ja kesäkurpitsa pehmenee.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal / 100 g
Energia 319 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 4,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %