kirsin, keto, letut Kirsin KETO Letut ohje salty

Kirsin KETO Letut

Rasvaa lukuunottamatta aineet sekaisin käsin vispaten ja hetki turvotusta. Maltillisella lämmöllä paisto pieniksi letuiksi kookosöljyssä. Ps. Heraa 1dl, psylliumia mielummin vähän vajaa kun kukkura 1rkl.

Paistan tästä satsista 10 pikkulettua ja annoskooksi on laitettu vaatimattomasti 2kpl, useinmiten syön 3-4 kerralla.

Päälle ketoilija sirottelee karppisokeria ja pari marjaa, ei-ketoilija nauttii näistä vaahterasiirapin ja pensasmustikoiden kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 189 kcal / 100 g
Energia 786 kJ / 100 g
Proteiini 8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 16,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %