kesäkurpitsalasagne Kesäkurpitsalasagne ohje salty

Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi, ripottele päälle suolaa ja anna vetäytyä talouspaperin päällä. Kuivaa ylimääräinen neste pois. Kypsennä jauheliha ja sekoita jauhelihan sekaan muut aineet paitsi juusto. Täytä uunivuoka kerroksittain vuorotellen kastiketta ja kesäkurpitsasiivuja. Laita viimeiseksi pinnalle juustoraaste ja kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 67 kcal / 100 g
Energia 280 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 2,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %