curry, , japanilainen Curry, japanilainen ohje salty

Curry, japanilainen

Ainekset 5 annosta

Paista lihaa/lihan korviketta ja kasviksia pannulla öljyssä 5min. Lisää vesi ja hauduta, kunnes kasvikset lähes kypsiä, n. 15min. Lisää pilkottu currykuutio ja keitä vielä n. 5min.

Tähän voi käyttää mitä hyvänsä kasviksia ja mitä tahansa lihaa tai sen korvaajaa, myös kala ja merenelävät käyvät japanilaiseen curryyn.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal / 100 g
Energia 339 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %