hirven, palapaisti Hirven palapaisti ohje salty

Hirven palapaisti

Laita uuni lämpenemään 175'c-asteeseen. Ruskista palapaistit voissa ja kaada pataan. Huuhdo pannu vedellä ja kaada nesteet pataan. Lisää erilliseen kannuun vesi, punaviini/olutta sekä lihaliemi. Lisää nesteeseen kourallinen vehnäjauhoja ja kaada pataan. Lisää vielä pippurit, suola ja ketsuppi. Laita pata uuniin vähän päälle kahdeksi tunniksi. Mikäli palapaisti jää liian nestemmäiseksi, voit paistaa hetken keittolevyllä. Asettele lautaselle ja nauti :oP

Ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal / 100 g
Energia 434 kJ / 100 g
Proteiini 10,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0,3 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %