japanilainen, riisi, , keitetty Japanilainen riisi, keitetty ohje salty

Japanilainen riisi, keitetty

Ainekset 10 annosta

  • huuhdo riisi hyvin, valuta

  • laita riisi ja vesi kattilaan ja anna turvota 30min-1h

  • laita kattila levylle, täysille, kansi päällä

  • kun kiehuu, anna kiehua pari minuuttia ilman kantta

  • sitten kansi päälle ja hella pienelle, 15-20 min

  • hella pois päältä ja anna kattilan olla hellalla n. 10-30min

  • valmis

Ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal / 100 g
Energia 690 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 35,7 g / 100 g
Rasva 0,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %