japanilainen, riisi, , keitetty
Japanilainen riisi, keitetty ohje
salty
Aspenie
Japanilainen riisi, keitetty
huuhdo riisi hyvin, valuta
laita riisi ja vesi kattilaan ja anna turvota 30min-1h
laita kattila levylle, täysille, kansi päällä
kun kiehuu, anna kiehua pari minuuttia ilman kantta
sitten kansi päälle ja hella pienelle, 15-20 min
hella pois päältä ja anna kattilan olla hellalla n. 10-30min
valmis
Ravintosisältö / 100 g
Energia
163 kcal / 100 g
Energia
690 kJ / 100 g
Proteiini
3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti
35,7 g / 100 g
Rasva
0,6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0 g / 100 g
Suola
0 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %