pizzapohja, , keto, Pizzapohja (keto) ohje salty

Pizzapohja (keto)

  1. Mittaa kuivat aineet kulhoon

  2. Sulata voi tai lisää öljy edelliseen sekä kananmuna ja vesi (alkuun 1dl)

  3. Sekoita hyvin ja lisää vettä tarvittaessa siten että saat levitettyä leivinpaperille

  4. Esipaista pohjaa noin 10 min 200 asteessa.

  5. Täytä ja paista sopivan väriseksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 275 kcal / 100 g
Energia 1152 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 25,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %