kesäkurpitsapasta, pekonilla Kesäkurpitsapasta pekonilla ohje salty

Kesäkurpitsapasta pekonilla

Laita kattila tulille ja puolilleen vettä. Siivuta pekoni ja paista paistinpannulla rapeaksi.

Kuori kesäkurpitsa ja höylää juustohöylällä hyvin ohuiksi siivuiksi. Kesäkurpitsasiivut voi leikata veitsellä spagetin mallisiksi. Tai jos omistat pastakoneen spagettiterällä – voit taputtaa itseäsi selkään.

Kiehauta kesäkurpitsapasta nopeasti, 3-4 minuuttia reipaasti suolatussa vedessä.

Nostele kauhalla pannulle pekonin sekaan. Sekoita myös 1 purkki ranskankermaa kyytiin. Pippuria hyvin ja silpustettua basilikaa.

Kasaa kesäkurpitsapastaa lautasille kauniiksi keoksi. Höylää parmesaanilastuja annoksen päälle sekä koristele basilikanlehdillä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 383 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %