linssicurry, kukkakaalilla, ja, pinaatilla LINSSICURRY KUKKAKAALILLA JA PINAATILLA ohje salty

LINSSICURRY KUKKAKAALILLA JA PINAATILLA

Keitä riisi pakkausohjeen mukaan.

Pilko sipuli ja raasta inkivääri. Lisää (suurelle) paistinpannulle kuumennetun öljyn ja sambal oelekin sekaan. Kuullota hetki.

Lisää valkosipuli, curry ja tomaattipyre.

Lisää huuhdellut linssit, kasvisliemi sekä kookosmaito. Anna kiehua n. 10 minuuttia.

Lisää sekaan pilkottu kukkakaali ja anna kiehua toiset 10 minuuttia.

Lisää sekaan puolitetut kirsikkatomaatit, cashewpähkinät sekä pinaatti, jätä pannu levylle vielä hetkeksi välillä ruokaa sekoitellen. Mausta tarvittaessa mustapippurilla.

Valmista nautittavaksi!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal / 100 g
Energia 315 kJ / 100 g
Proteiini 4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,9 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %