kasvispiirakka, liippo Kasvispiirakka Liippo ohje salty

Kasvispiirakka Liippo

laita uuni lämpenemään 175asteeseen. tee sitten pohja: sulata 100g voita.sekoita mantelijauhe, leivinjauhe ja psyllium ja lisää ne sulaneeseen voihin. levitä taikina voideltuun vuokaan ja esipaista noin 20 minsaa tai kunnes pohja saa hieman väriä. Tee sillä välin täyte: pilko kasvikset ja paista pannulla voissa kunnes pehmenevät. mausta herbamarella. levitä ne esipaistetun pohjan päälle.  päälle tulee viellä seos jonka teet näin: riko munat, lisää levittyvä vuohenjuusto ja sekoita kunnolla, lisää vesi ja herbamare sekä parmesanjuusto. kaada täytteiden päälle ja paista lisää noin 25 minsaa tai kunnes näyttää hyvältä. voit halutessasi koristella ennen tarjoilua tuoreella basilikalla, suolaviiniheinällä ja salaatilla.

ohjeen löydät myös paulanketo.blogspot.fi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 225 kcal / 100 g
Energia 938 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 20,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %