Ripottele kanan molemmille puolille merisuolaa ja mustapippuria.
Sulata voi suuressa pannussa keskilämmöllä. Lisää kanat pannulle.
Ruskista kana molemmilta puolilta. Siirrä kanat pois pannulta sivuun. Kanan ei tarvitse olla tässä vaiheessa täysin kypsää.
Liuota hyytynyt lihaneste pannulta kiehuvaan kanaliemeen.
Lisää salottisipuli, valkosipuli, sienet, timjami sekä vähän merisuolaa ja pippuria. Paista kunnes vihannekset ovat pehmentyneet.
Lisää pannulle kuohukerma ja parmesan-juusto. Sekoita kunnes juusto on sulanut ja kaikki ainekset ovat hyvin sekaisin. Lisää sekaan paistetut paprikat.
Lisää kana takaisin pannulle. Vähennä lämpöä ja anna kiehua 10 minuuttia.
Ravintosisältö (per annos): Kaloreita 711, Rasvaa 54, Proteiinia 48, Hiilihydraatteja 7,5