mascarpone, pannari Mascarpone-pannari ohje sweet

Mascarpone-pannari

Sulata voi. Sekoita sulan voin sekaan mascarpone, kerma, makeutus ja suola ja leivinjauhe. Vaahdota munat seuraavaksi. Lisää munavaahto mascarponemassaan. Lisää lopuksi pofiber.  Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen (kiertoilmauuni), normi uuni 20 astetta lisää. Vuoraa n. 30x23cm vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Levitä tasaiseksi. Paista 12-15 min tai kunnes pinta on kullanruskea.

Anna valmiin pannarin jäähtyä hetki. Leikkaa 6 osaan.

Huom! Makroissa ei ole huomioitu lisukkeita.

Lisää reseptejä www.mammaketoilee.fi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 227 kcal / 100 g
Energia 951 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 21,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %