iitun, kesäkurpitsa, jauhelihavuoka, Iitun Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka ohje salty

Iitun Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Tarvitset 1kpl iso kesäkurpitsa 400g jauhelihaa 150g pekonia 1prk kuohukermaa 100g Feta 1kpl tomaatti 100g juustoraastetta Mausteita mm herbamare,chili,suola,mustapippuri

Viipaloi kesäkurpitsa Pienennä pekoni ja laita se kylmälle paistinpannulle, kun pekoni alkaa tiristä lisää jauheliha ja ruskista. Mausta hyvin ja isää kerma, anna kiehua vähän aikaa. Lado kerros kesäkurpitaa uunivuoan pohjalle, laita päälle noi puolet kastikkeesta ja puolet ppilkostusta fetasta, tee toinen kerros, Päällimmäiseksi jää kesäkurpitsaviipaleet. Viipaloi tomaatti ohuiksi viipaleiksi ja laita kesäkurpitsaviipaleiden päälle. Mausta esin pizzamausteella tai yrttiseoksella. Lopuksi päälle juustoraaste ja uuniin. Paista noin tunti 200 asteessa Nauti raikkaan salaatin kanssa.

Makrot/annos  432 Kcal Prot 26g HH 4g Rasva 35g

Ravintosisältö / 100 g

Energia 160 kcal / 100 g
Energia 670 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 12,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %