kirsin, keto, letut Kirsin KETO Letut ohje salty

Kirsin KETO Letut

Rasvaa lukuunottamatta aineet sekaisin käsin vispaten ja hetki turvotusta. Vältyt klönteiltä kun lisäät jauhotavaran siivilän läpi samalla kun vatkaat. Maltillisella lämmöllä paisto pieniksi letuiksi kookosöljyssä. (Ison kääntäminen hankalaa.) Ps. Heraa 1dl, psylliumia 1rkl. Jostain syystä Puhdistamon psyllium toimii letuissa yleensä paremmin kun muut. Helpommin pysyy kasassa. Onneksi sitä saa monesta kaupasta!

Paistan tästä satsista 10 pikkulettua ja annoskooksi on laitettu vaatimattomasti 2kpl, useinmiten syön 3-4 kerralla.

Päälle ketoilija sirottelee karppisokeria ja pari marjaa, ei-ketoilija nauttii näistä vaahterasiirapin ja pensasmustikoiden kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 189 kcal / 100 g
Energia 785 kJ / 100 g
Proteiini 8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 16,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %