kikherne, purjokeitto Kikherne-purjokeitto ohje salty

Kikherne-purjokeitto

  1.       Kuori ja kuutioi perunat.

  2.       Viipaloi purjon valkoinen osa ja valkosipuli.

  3.       Kuullota aineksia kattilassa öljyssä hetki. Lisää säilykekikherneet (säästä vähän koristeluun) ja kasvisliemi.

  4.       Anna kiehua, kunnes perunat ovat kypsiä.

  5.       Soseuta ja mausta pippurilla sekä suolalla.

  6.       Lisää loput kikherneet ja parmesaaniraastetta. Myös raejuusto sopii keiton lisukkeeksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 48 kcal / 100 g
Energia 202 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 2,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %