ruskea, jauhelihakastike Ruskea jauhelihakastike ohje salty

Ruskea jauhelihakastike

pilko sipuli, paista se pannulla voissa sen verran että pehmenee. lisää jauheliha ja paista se kypsäksi. mausta.  sekoita 2rkl pofiberiä 2dl  kylmään veteen , sekoita ja kaada jauhelihan joukkoon. kun kiehuu niin lisää vettä. itse laitan lisää 3dl.  miedolla lämmöllä antaa muhia kunnes tulee sopivan käykkää.

ohjeen löydät myös paulanketo.blogspot.fi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 84 kcal / 100 g
Energia 351 kJ / 100 g
Proteiini 10,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,4 g / 100 g
Rasva 6,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %