kirsin, keto, kiinankaalimakkarapannu Kirsin KETO Kiinankaalimakkarapannu ohje salty

Kirsin KETO Kiinankaalimakkarapannu

Mausteinen ja melko suolainen keittomainen lounasruoka ketoilijalle. Ei-keto voi halutessaan lisätä oheen vaikkapa jasminriisiä. Annoskooksi on laskettu keittomaisesti syötynä 500g, eli tämä satsi olisi silloin kolmelle. Jos et suosi suolaista ruokaa, jätä lisätty suola pois tai lisää se loppuvaiheessa, ruokaa maistettuasi.

Paahda kuivalla pannulla ruokalusikalliset molempia siemeniä kunnes saavat vähän väriä ja siirrä ne syrjäään. Pilko pekoni ja nakit, laita ne paistumaan pannulle, pilko sipuli, lisää pannulle, pilko kiinankaali ja lisää pannulle ja lopuksi parsat ja pilkottu tai puristettu valkosipuli. Paista hetki, vähennä hieman lämpöä ja anna muhia. Liuota liemikuutio paksuun kookosmaitoon (lämmitys voi auttaa tässä) ja lisää pannuun se, suolaa, teelusikat kuivattua nokkosta, persiljaa, sekä mustapippurirouhetta. Anna ruuan taas muhia jonkun aikaa välillä möyhien. Kun kypsyys vaikuttaa hyvältä, niin jaa annoksiin ja koristele ne paahdetuilla siemenillä. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal / 100 g
Energia 573 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 11,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %