kesäkurpitsaleipä, , rakkaudella, karita, , blogista Kesäkurpitsaleipä, Rakkaudella Karita -blogista ohje salty

Kesäkurpitsaleipä, Rakkaudella Karita -blogista

(24 x 10 x 6 vuoka)

Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Paahda kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemet kevyesti pannulla tai uuninpellillä. Anna jäähtyä. Voitele vuoka voilla tai muulla mieleisellä rasvalla tai käytä leivinpaperia. Sekoita kuiva-aineet keskenään (itse käytin monitoimikonetta). Sekoita sitten toisessa kulhossa kananmuna ja oliiviöljy keskenään. Sekoita joukkoon kuiva-ainesseos ja sekoita huolellisesti. Lisää joukkoon kesäkurpitsaraaste, rouhitut saksanpähkinät ja paahdetut auringonkukan- ja kurpitsansiemenet. Sekoita. Kaada voideltuun vuokaan ja kypsennä uunissa 50–60 minuuttia. Nosta vuoasta ja anna jäähtyä kokonaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 392 kcal / 100 g
Energia 1635 kJ / 100 g
Proteiini 13,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 34,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %