pekoni, parsakaalimössö, , paulanketoblogi Pekoni-parsakaalimössö, paulanketoblogi ohje salty

Pekoni-parsakaalimössö, paulanketoblogi

pilko pannulle pekonit ja lisää pieneksi pilkotut parsakaalit , paistele kunnes pekoni on rapeaa ja lisää sitten kerma. anna muhia miedolla lämmöllä kunnes kaikki kerma on imeytynyt parsakaaleihin. sitten lisää hieman suolaa pinnalle ja nauti <3

ohjeen löydät myös paulanketo.blogspot.fi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 224 kcal / 100 g
Energia 930 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 21,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %