sileä, näkkäri Sileä näkkäri ohje salty

Sileä näkkäri

mittaa siemenet ja surauta blenderillä sekaisin. lisää mantelijauhe ja suola. laita kiehuva vesi ja sekoita. lisää öljy ja sekoita. levitä pellille. riittää juuri ja juuri pellilliseen. laita toinen leivinpaperi päälle niin helpottaa kaulimista. lisää päälle esim sormisuolaa reilusti.paista 175 asteessa noin 45 minsaa tai kunnes on saanut hieman väriä. 

ohjeen löydät myös paulanketo.blogspot.fi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 397 kcal / 100 g
Energia 1658 kJ / 100 g
Proteiini 13,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 36,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %