gluteenittomat, rapeat, toffeeneliöt Gluteenittomat rapeat toffeeneliöt ohje sweet

Gluteenittomat rapeat toffeeneliöt

Ainekset 50 annosta

Valmista toffee tai hanki valmista. Toffee 2dl kuohukermaa 1,5 dl sokeria 1dl siirappia 50g voita Kattilaan, keitetään kunnes seokseen jää kuvioita lusikassa jäähtynyt toffee on toivotun sitkoa. Lisää valmiiseen neliötaikinaan.

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja vatkaa.

Lisää jauhot, karkkimurut ja suola seokseen.

Levitä leivinpaperille ja ripottele päälle mantelihiutaleita.

Kypsennä 175C n. 25min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 411 kcal / 100 g
Energia 1720 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 59,6 g / 100 g
Rasva 18,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 41,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %