Valmista pinaattitäyte.
Kuori ja kuutioi sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannussa. Lisää
sipuli ja valkosipuli ja kuullota 2 minuuttia. Lisää jäinen pinaatti ja paista
kunnes pinaatti on sulanut. Mausta oreganolla, suolalla ja mustapippurilla.
Raasta parmesaani.
Säästä ½ dl ruuan pinnalle ja käytä kastikkeeseen 2 dl juustoraastetta. Yhdistä
kastikkeen ainekset kulhossa ja sekoita tasaiseksi.
4 Voitele uunivuoka (noin
20 x 30 cm). Laita vuoan pohjalle ohut kerros pinaattitäytettä. Asettele päälle
3 lasagnelevyä. Levitä seuraavaan kerrokseen puolet rahkakastikkeesta ja
kastikkeen päälle 3 lasagnelevyä. Levitä loppu pinaattitäytteestä vuokaan ja
viimeiset lasagnelevyt täytteen päälle. Levitä lopuksi pinnalle loppu
rahkakastike ja parmesaaniraaste.
Kypsennä lasagnea
uunissa 25-30 minuuttia, kunnes juusto pinnalla ruskistuu.