kanakorma Kanakorma ohje salty

Kanakorma

Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna Oivariini pannulla. Kuullota sipulit, kurkuma, juustokumina ja kuivattu chili keskilämmöllä. Lisää pannulle broilerinsuikaleet. Paista. Mausta suolalla. Lisää mantelijauhe, kermainen kookos ja hunaja. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min, kunnes kastikkeen maut ovat tasaantuneet. Ripottele pinnalle mantelilastuja. Tarjoa riisin ja/tai leivän kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal / 100 g
Energia 817 kJ / 100 g
Proteiini 13,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,2 g / 100 g
Rasva 13,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %