intialainen, kikherne, tofupulao Intialainen kikherne-tofupulao ohje salty

Intialainen kikherne-tofupulao

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sitä pannulla öljyssä mausteiden kanssa noin minuutti. Lisää kylmä, keitetty riisi ja paista sekoitellen, kunnes riisi on rapeaa.

  2. Siirtele riisi pannun laidoille. Lorauta pannulle halutessasi hieman öljyä. Laita tofu paistumaan pannun keskelle ja paista tofuun kaunis väri. Lisää joukkoon kikherneet ja anna niiden lämmetä. Mausta suolalla

ja pippurilla. Sekoita hyvin.

  1. Tarjoa paahdettujen pähkinöiden ja manteleiden sekä korianterin, raitan ja chutneyn kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 311 kcal / 100 g
Energia 1309 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 33,6 g / 100 g
Rasva 15,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %