kasvispastavuoka Kasvispastavuoka ohje salty

Kasvispastavuoka

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsäksi. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne korkeareunaisessa pannussa Oivariini rasvassa.

Poista paprikasta siemenkota, paloittele paprika kuutioiksi (1 x 1 cm). Kuutioi myös kesäkurpitsa ja munakoiso. Lisää kasviskuutiot pannuun ja paista kunnes, munakoiso on pehmeää. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tomaattimurska. Anna kiehua hiljalleen muutama min.

Kaada kypsä pasta ja tomaatti-kasviskastike voideltuun uunivuokaan. Murenna joukkoon Koskenlaskija. Sekoita kevyesti.

Ripottele päälle juustoraaste.

Gratinoi pastavuoka uunin yläosassa 225 asteessa n. 20 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal / 100 g
Energia 512 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,9 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %