kesäkurpitsa, pekonivuoka Kesäkurpitsa-pekonivuoka ohje salty

Kesäkurpitsa-pekonivuoka

Mittaa riisi uunivuokaan. Kuutioi kesäkurpitsat, tomaatit sekä Koskenlaskija ja leikkaa sipuli reiluiksi lohkoiksi. Lisää ne sekä mausteet uunivuokaan, sekoita. Lisää ruokakerma

Kypsennä 225 asteessa n. 25 min. Leikkaa pekoniviipaleet 3 osaan ja lisää tasaisesti vuoan pinnalle. Kypsennä vielä n. 20 min, kunnes pekoni on rapeaa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 107 kcal / 100 g
Energia 444 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,3 g / 100 g
Rasva 6,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %