pizzapohja Pizzapohja ohje salty

Pizzapohja

  1. Laita Fibrex turpoaan veteen 15 minuutiksi.
  2. Sulata voi ja sekoita muuta aineet sekaan.

  3. Lusikoi turvonneet Fibrex-hiutaleet sekaan ja tarvittaessa vettä jotta saat taikinan levitettyä leivinpaperille.

  4. Esipaista pohjaa noin 10 min 200 asteessa.

  5. Täytä ja paista sopivan väriseksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 277 kcal / 100 g
Energia 1158 kJ / 100 g
Proteiini 9,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 25,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %