kreikkalainen, pasta Kreikkalainen pasta ohje salty

Kreikkalainen pasta

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan, mutta älä lisää suolaa. Valuta valmis pasta siivilässä ja pidä lämpimänä. Valmista pasta kiehuessa kreikkalainen höystö.

  2. Kypsennä munakoisokuutioita ja valkosipulia kevyesti öljytyssä teflonpannussa, kunnes ne pehmenevät eli noi 10 minuuttia.

  3. Lisää pannuun paprikasuikaleet, halkaistut kiriakkatomaatit, tomaattimurska, suola ja pippuri. Keitä noin 5 minuuttia.

  4. Nosta pasta suureen tarjouluvatiin. Kääntele kreikkalainen höystö pastan sekaan. Ripottele pinnalle fetajuustokuutioita, oliivisuikalaieta ja baslikaa. Tarjoa heti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 549 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 18 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %