(Inspired by Paulanketo)
Voitele piirakkavuoka, tai käytä silikonivuokaa. Sulata voi ja lisää siihen 0,5 dl karppisokerista, 1 muna ja kerma. Sekoita erillään leivinjauhe, kookosjauhot ja mantelijauhoista 2,5 dl. Lisää seokseen. Levitä piirakkavuokaan.
(Mantelijauho 150g = 3dl)
Paista 200*c uunista riippuen n. 9-12 min, kunnes pohja saa hieman väriä.
Sekoita sulaneisiin mustikoihin loput mantelijauhot ja ripottele ne esipaistetun pohjan päälle.
Sekoita kreikkalaiseen jugurttiin toinen muna, loput karppisokerit ja vaniljajauhe, kaada piirakan päälle.
Paista 200*c noin puoli tuntia.
Annoskooksi laitettu 1/8 osa piirakasta.
Paulan vinkki: tarjoile esimerkiksi vaniljalla maustetun kermavaahto-rahkaseoksen kanssa. (Ei mukana makroissa.)