kirsin, versio, mustikkapiirakasta, , keto, Kirsin versio mustikkapiirakasta (KETO) ohje sweet

Kirsin versio mustikkapiirakasta (KETO)

(Inspired by Paulanketo)

Voitele piirakkavuoka, tai käytä silikonivuokaa. Sulata voi ja lisää siihen 0,5 dl karppisokerista, 1 muna ja kerma. Sekoita erillään leivinjauhe, kookosjauhot ja mantelijauhoista 2,5 dl. Lisää seokseen. Levitä piirakkavuokaan.

(Mantelijauho 150g = 3dl)

Paista 200*c uunista riippuen n. 9-12 min, kunnes pohja saa hieman väriä.

Sekoita sulaneisiin mustikoihin loput mantelijauhot ja ripottele ne esipaistetun pohjan päälle.

Sekoita kreikkalaiseen jugurttiin toinen muna, loput karppisokerit ja vaniljajauhe, kaada piirakan päälle.

Paista 200*c noin puoli tuntia.

Annoskooksi laitettu 1/8 osa piirakasta.

Paulan vinkki: tarjoile esimerkiksi vaniljalla maustetun kermavaahto-rahkaseoksen kanssa. (Ei mukana makroissa.)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 258 kcal / 100 g
Energia 1075 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 23,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %