kaali, jauhelihapaistos Kaali-jauhelihapaistos ohje salty

Kaali-jauhelihapaistos

Poista kukka- ja valkokaalien kantaosat ja pilko kaalit pieniksi.  Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta pippurilla, rakuunalla ja suolalla oman makusi mukaan (ohjeessa maustemäärät viitteelliset). Sekoita kerma, kananmunat ja vesi. Sekoita ainekset voideltuun vuokaan. Paista 180 asteessa n. 1 tunti. Paistoksesta tulee koostumukseltaan "sopivan kostea". Peitä tarvittaessa vuoka kannella paiston lopussa, niin ettei pinta pala.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal / 100 g
Energia 487 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %