kirsin, keto, herkkubimit Kirsin KETO Herkkubimit ohje salty

Kirsin KETO Herkkubimit

Huuhtele bimit, leikkaa tarvittaessa varsista tummuneet osat pois. Laita ne pellille leivinpaperin päälle ja uuni 200c lämpiämään. kaada pellille pari rkl oliiviöljyä, 2tl mustapippurirouhetta ja ripaus suolaa ja pyörittele öljy ja mausteet bimeihin. Asettele tasaisesti pellille. Revi parmankinkku suikaleiksi ja sirottele bimejen päälle, lisää juustolastut ja uuniin vartiksi. Tarjoiluehdotus: Tumma paksu balsamietikkakastike eli balsamicosiirappi!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 407 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %