porkkana, koskenlaskijasosekeitto Porkkana-koskenlaskijasosekeitto ohje salty

Porkkana-koskenlaskijasosekeitto

Keitä pilkotut porkkanat ja sipulit kypsiksi kasvisliemessä, jota on juuri sen verran, että kasvikset peittyvät. Soseuta sauvasekoittimilla kypsät porkkanat ja sipulit, lisää soseutettuun keittoo Koskenlaskija ja ruokakerma. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 24 kcal / 100 g
Energia 101 kJ / 100 g
Proteiini 0,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 0,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %