, , italialaiset, lihapullat 2 Italialaiset lihapullat ohje salty

2 Italialaiset lihapullat

  1. Lohko sipulit pieniksi paloiksi ja kuullota ne pannulla. Soseuta sipulit sauvasekoittimella tai blenderissä. Lisää mausteet seokseen ja pyöräytä muutaman kerran.

  2. Yhdistä kaikki raaka-aineet ja sekoita. Muotoile noin 50 g kokoisia lihapullia. Paista lihapulliin kaunis väri paistinpannulla.

  3. Nostele lihapullat tomaattikastikkeeseen ja kypsennä uunissa 150 asteessa 30 min.

Vinkki; Anna taikinan tekeytyä jääkaapissa ja kylmästä taikinasta on helpompi muovailla pullia. Paistamisen kanssa ei kannata hätäillä, vaan muotoile ensin kaikki pullat ja paista vasta sen jälkeen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal / 100 g
Energia 680 kJ / 100 g
Proteiini 13,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 11,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %