mehevä, mustikkapiirakka Mehevä mustikkapiirakka ohje sweet

Mehevä mustikkapiirakka

Voitele vuoka. Sulata voi ja lisää siihen karppisokeria puolet ja 1 muna. Sekoita kookosjauho, leivinjauhe ja 2,5dl mantelijauhoa ja lisää ne. Lisää viellä kerma ja sekoita ja levitä uunivuokaan. Esipaista pohjaa 10-15min 200 kunnes saa hieman väriä. Tee sillävälin päällinen. Laita sulaneisiin mustikoihin loput mantelijauhot. Riko eri kippoon muna ja lisää kermaviili ja puoli desiä makeutusta sekä 1tl Vaniljajauhetta. Laita mustikat esipaistetulle pohjalle ja sitten kermaviiliseos päälle ja paista viellä 20-30min. Kunnes näyttää hyvältä 😊  Ohje löytyy myös paulanketo.blogspot.fi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 255 kcal / 100 g
Energia 1058 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 23 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %