keftavartaat Keftavartaat ohje salty

Keftavartaat

Kuori ja hienononna 1 sipuli ja yksi valkosipulinkynsi. Kuulota sipulit öljyssä raastetun inkiväärin (2 ruokalusikkaa) ja mausteseoksen kanssa (Garmam Masala 1,5 tl). Anna seoksen hieman jäähtyä- Sekoita kulhossa kaikki mureketaikinan ainekset. Muotoile taikinasta kostetuilla käsineillä tasakokoisia pakusuja tankoja. Paista kepakot öljyssä ruskeiksi. Työnnä puutikut kepakoihin kysentäisen jälkeen. Tarjoile esim. pitaleipien ja vihannesten kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 209 kcal / 100 g
Energia 876 kJ / 100 g
Proteiini 12,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 16,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %